Bridgestone Tour B XS Pallotusina

{{ selectedVariant.price }}
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Bridgestone Tour B X 2022 on yli 105 mailin tuntinopeudella svingaaville pelaajille sopiva tourpallo, joka tarjoaa hyvän spinnin ja tuntuman greenillä.

Bridgestone Tour B XS 2022:ssa on pehmeämpi tuntuma kuin Tour B X -mallissa. Se tuottaa myös enemmän spinniä greeniä lähestyttäessä, mutta vähemmän tiilyönneillä. Kolmiosaisen golfpallon uudistettu ReActiv iQ -uretaanikuori reagoi kovaa kovempiin lyönteihin ja pehmeästi pehmeämpiin lyönteihin. Saat näin parhaan mahdollisen tuntuman, spinnin ja hallittavuuden. Saumaton, aerodynaaminen Dual Dimple -teknologia luo vakaan lentoradan.

Gradational Compression core, Antaa pallon puristua kokoon kovilla lyöntinopeuksilla, jolloin spinni vähenee. Ydin on suunniteltu parantamaan pallon nopeutta.

Dual Dimples, Bridgestone on valmistanut aerodynaamisen teknologian avulla dimplekuvioinnin, joka vähentää pallon ilmanvastusta ja saa sen pysymään ilmassa pidempään. Pallo saa ihanteellisen lentoradan, on ilmassa pidemmän aikaa ja lentää siten pidemmälle.Toimitusaika {{ product.lead_time }}
Saatavilla heti
Ei saatavilla

Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille.

Toimitustavat
Maksutavat