Bridgestone Tour B RXS Pallotusina

{{ selectedVariant.price }}
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Bridgestone Tour B RX 2022 -tourpallossa on pehmeä ydin ja matala kompressio. Tyylikäs pallo sopii alle 105 mailin tuntivauhdilla svingaaville keskitason golffareille.

Tour RX -malliin verrattuna Bridgestone Tour B RXS 2022 tuottaa enemmän spinniä greeniä lähestyttäessä, mutta vähemmän tiilyönneillä. Kolmiosaisen pallon uudistettu ReActiv iQ -uretaanikuori reagoi kovaa kovemmilla lyönneillä ja pehmeästi pehmeämmillä lyönneillä. Tämä takaa parhaan mahdollisen tuntuman, spinnin ja hallittavuuden. Pallo on suunniteltu antamaan erinomaista lyöntipituutta, entistä suorempia lyöntejä ja spinnaamaan greenillä voimakkaasti. Aerodynaaminen Dual Dimple -teknologia luo vakaan lentoradan. Kuoren saumattoman rakenteen ansiosta saat vakaita tuloksia.

Gradational Compression core, Antaa pallon puristua kokoon kovilla lyöntinopeuksilla, jolloin spinni vähenee. Ydin on suunniteltu parantamaan pallon nopeutta.

Dual Dimples, Bridgestone on valmistanut aerodynaamisen teknologian avulla dimplekuvioinnin, joka vähentää pallon ilmanvastusta ja saa sen pysymään ilmassa pidempään. Pallo saa ihanteellisen lentoradan, on ilmassa pidemmän aikaa ja lentää siten pidemmälle.

Toimitusaika {{ product.lead_time }}
Saatavilla heti
Ei saatavilla

Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille.

Toimitustavat
Maksutavat